5 ting at overveje, før du køber en mobiltelefon

Forudbestilling af en ny telefon er en fantastisk måde at sikre, at du får den nøjagtige model, du ønsker, eller at få telefonen sendt direkte til dit hus. Ved at forudbestille din telefon kan du spare penge og få dit nye håndsæt hurtigere uden at skulle vente på, at det frigives. Du kan også få et gavekort til ekstra tilbehør, hvis du vælger at gøre det. Og hvis du vil have den nyeste model, kan du endda få den gratis.

Den næste ting at overveje er, hvor meget du sandsynligvis vil håndtere din mobiltelefon. Hvis du planlægger hårdhændet håndtering, kan det være en god idé at holde dig væk fra klaptelefoner finde et stort udvalg af mobiltelefoner på afbetaling. Candy bar og klemme klokke stilarter er gode valg til dette formål. Alternativt, hvis du ikke er tilbøjelig til hård håndtering, kan du prøve en ikke-klaptelefon, skyder eller twist-stil. Husk din livsstil, når du vælger et håndsæt, og vælg den bedste størrelse og tykkelse til dine behov. Du kan også købe en mobiltelefon baseret på funktioner, design og pris.

Endelig, før du køber en mobiltelefon, skal du teste den. Prøv alle funktioner, og kontroller for døde pixels. Tjek lyd- og videoudgangen. Sørg for, at kameraet også fungerer. Hvis telefonen er gammel, kan det være en god idé at forhandle prisen lidt. Og husk også at teste telefonens batteri. På den måde kan du få en bedre aftale. Og når du er klar til at købe, har du den rigtige pris!

Du bør undersøge markedet, før du begynder at købe eller sælge en mobiltelefon. Der er websteder, der giver dig mulighed for at sælge din mobiltelefon til meget mindre end detailprisen. Prøv at bruge Swappa, Amazon, Craigslist og eBay. Disse websteder giver dig mulighed for at gennemse millioner af brugte mobiltelefoner og betaler dig en rimelig pris for det. Hvis din telefon er efterspurgt, vil du sandsynligvis finde den til en god pris på en auktion.

At købe brugte telefoner er en god mulighed, hvis du har et budget. Men hvis du vil have den bedste værdi for pengene, skal du huske nogle ting. At holde dine mest værdsatte funktioner og specifikationer i tankerne kan hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning. Nogle mennesker er mere interesserede i funktioner som dual-SIM, IR blaster og SD-kortspor. Sørg også for at mødes med personen på et sikkert sted.

Du kan også prøve at sælge din gamle telefon. Dette er en god mulighed, hvis du ikke vil bruge tid på at oprette en auktion. Du bliver dog nødt til at lægge meget arbejde i, hvis du vil sælge din telefon online. For eksempel skal du uploade gode fotos til Craigslist og mødes med køberne personligt. Du kan sælge din telefon til en kyndig køber, der ikke ønsker at vente på, at den leveres til deres dørtrin.

Udover at købe en ny telefon, bør du også kontrollere dens batterilevetid. Det skal vare i mindst fire timer. Derefter skal det kunne vare i mindst to dage uden genopladning. Husk, at en mobiltelefons batterilevetid afhænger af brugerens brug og den tid, han bruger på telefonen. Jo mere du taler, jo hurtigere tømmes batteriet. Derfor, hvis du planlægger at bruge din mobiltelefon i lange timer på internettet eller til lange sms’er, skal du købe en PDA i stedet.