Træ Pellet vs majs brændeovne: valget kan være ude af dine hænder

De mest populære alternativer til hele huset eller supplerende opvarmning er majs og træ næret pilleovne. Disse apparater er nemme at betjene og den indledende kapitaludlæg er betydeligt mindre end sol, vind eller geotermiske systemer.

Et afgørende spørgsmål at spørge, før du begynder at vurdere berettigelsen af pilleovne vs majs bør være: “som brændstof, majs eller træ piller, er den mest let tilgængelige i min landestandard og derfor den billigste brænde?”

For eksempel, i Massachusetts er majs for brændstof nærmest ikke-eksisterende. Den nærmeste Agway butik køb spærtræ online billigt jeg kontaktede (3/2/06) havde kun elleve, 50 pund poser på lager på aprice $9 hver eller $360 en ton.

I løbet af en New England fyringssæsonen vil komfur forbruge 3 tons brændstof. Hvis du sammenligner det til 260 dollar en ton for træ træpiller fra en velassorteret Connecticut leverandør, træ pellet komfur bliver din eneste valg.

Ligeledes, hvis du bor i Iowa, hvorfor ville du købe en træ pellet komfur?

I nogle regioner af landet, Wisconsin og Minnesota er der normalt en overflod af træpiller og majs. Den oplagte fordel er evnen til at skifte mellem brændstoffer når en af dem bliver knappe.

Et perfekt eksempel er dette års træpillefyr mangel. Tror du Wisconsin pellet komfur ejere havde til Tænk virkelig hårdt om hvor man kan få majs?

Nancy Koval, ejer af brændeovn lagersted i Watervliet, New York, advarer dog at når brændende majs i en træ pellet komfur er det bedst at bruge a50/50 blanding af træpiller og majs.

Problemet er klinker. Når kornet er brændt det efterlader et stof fra de sukker, det indeholder, når afkølet er meget hårdt og forbliver i brænderen. Klinker skal rengøres regelmæssigt ud af ovnen. Nogle særlige majs brændeovne er designet til automatisk at rydde klinker, sagde Birgitte.

Pellet og majs brændeovne har meget til fælles. De er sammenligneligt prissat til omkring $2000 for en enhed, der er stor nok til at varme 1200-1500 kvadratfod, og dele en effektivitet rating af omkring 80%. Majs og wood pellets også producere en lige mængde varme pr pund brændstof.

Bemærk: da de fleste hus layouts ikke tillader den frie bevægelighed af luft gennem huset, et centralt beliggende komfur vil ikke varme hele huset. Hvis dit hjem ikke har en åben grundplan, størrelse ovn til at opvarme det rum, hvor brændeovnen er placeret.

Begge typer af brændeovne kræver elektricitet til at køre fans, kontrol og sneglen at feeds majs eller træ piller i de ovnen brændkammer. Under normal brug forbruger de omkring 100 kilowatt-timer (kWh) eller omkring $9 værd af elektricitet pr. måned. Medmindre ovnen har en back-up power supply, tab af El resultater i ingen varme og eventuelt røg nogle i huset.

Ud over ugentlige aske bortskaffelse har både majs og træpiller brændeovne en årlig vedligeholdelse regime, der skal følges for at sikre din brændeovn fortsætter med at fungere så effektivt som den dag, du købte den.

Opbevaring af majs, i modsætning til træpiller, kan være problematisk. Ejere af majs brændende systemer, der opbevarer majs inde i deres hjem skal bruge stramme opbevaringsbeholdere, rydde op majs spild straks, og undgå at gemme majs i lange perioder af tid til at forhindre problemer med gnavere og lagret korn insekter.

En tredje mulighed at overveje er en multi-brændsel komfur. Typisk de annonceres som majs ovne, der også brænder træpiller eller vice versa.

Komfur populær hos forbrugere der brænder majs og også træpiller er danse gruppe billige Charlie Model HCCC2GD corn brændende komfur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.